11 mei 2019 om 00:01
iBOOD

KEF Audio

KEF Audio
Zeg je kwaliteit...

...dan zeg je KEF. Voor het mooiste, helderste, geluid on the go ben je in deze Flash Sale aan het goede adres. 

SIZE

LET OP! Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.

11 mei 2019 om 08:27
Rob49 Gebruiker

Lijkt schitterend, maar zie deze review: https://www.amazon.co.uk/KEF-Porsche-GRAVITY-Bluetooth-Speaker-Mercury/dp/B01LX0IF1T#

of met geluid (video) https://www.youtube.com/watch?v=uNvfgOx-5gs

In wezen moet je dit soort speakers in de winkel of bij iemand thuis horen.

Ik heb een JBL Charge2+ hier ooit gekocht. Ook rond de 100 euro. Voldoet prima in de slaapkamer of als aanvulling op een Lenco draagbare DAB+ radio (ook hier gekocht) die nauwelijks bass heeft. Plug de JBL er in en zie: bass!

Beantwoorden

12 mei 2019 om 09:34
Susantigoon Gebruiker

Als je uit bent op negatieve ervaringen zul je er altijd wel een aantal vinden. Al met al en door de bank genomen toch prima ervaringen, ook op vele andere sites, op die enkele met z’n gefrustreerde maandagmorgen gemekker na dan.

Maar wat zou het, ze zijn al uitverkocht.

Beantwoorden

11 mei 2019 om 09:07
barcous Gebruiker

Dit apparaat krijgt goede recencies. Buiten bleutooth, kan ik deze luidspreker met een draad aansluiten met mijn smarthphone (jackplug 3.5mm). Wordt die kabel meegeleverd ?

Beantwoorden

11 mei 2019 om 09:20
Moderator Niek Moderator

Goedemorgen barcous,

Over welke speaker gaat je vraag?

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.