15 maart 2013 om 15:35
iBOOD

Dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Na het testen mag je het product houden! Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Stereoboomm.

Probeer hem onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer al jouw apparaten er op aan te sluiten.
Vul vervolgens jouw uitgebreide review voor 29 maart in op Kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Stereoboomm 500 is van jou!

Maar eerst geselecteerd worden:

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Dinsdagochtend worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Stap 1: Maak een collage van afbeeldingen van al jouw Bluetooth en Audiojack apparaten én locaties waar jij de Stereoboom 500 wilt gaan testen. Collage maken kan via: http://www.photovisi.com/ (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. http://nl.picturepush.com/upa )

Stap 2: Vertel ons in ongeveer 200 woorden waarom wij jou de Stereoboomm 500 zouden moeten laten testen?

Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

16 maart 2013 om 15:20
liamvw Gebruiker

http://img254.imageshack.us/img254/1295/screenshot102t.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/254/screenshot102t.jpg/

Als jonge muziekliefhebber ben ik samen met mijn vrienden veel bezig met muziek.Regelmatig houden wij feestjes en daarbij is een goed geluid heel belangrijk.Ook kijken we regelmatig naar leuke films waarbij het eveneens goed moet klinken.We zijn dan ook heel nieuwsgierig wat deze stereoboomm zoal te bieden heeft en willen hem dan ook uitgebreid gaan testen.Testmogelijkheden genoeg op onze vele apparaten.We willen ook testen hoe deze klinken in grote en kleinere ruimtes met hoog en laag volume.Hoeveel decibels die gaat halen.Als leider van een jeugdbeweging maken we ook veel gebruik van muziek.We doen dan allerlei spellen of houden fuifjes.Het zou voor ons dan ook een grote eer zijn als we tot de verkozenen zouden behoren.Onze jonge groep(18-20) is erg bezig met muziek.En natuurlijk ook veel vette games op de playstation.Hoe zou deze stereoboom daarop klinken?Hij zal zeker uitgebreide tests ondergaan.Ben erg benieuwd naar alle specificaties , mogelijkheden en andere instellingen.Daarom zullen jullie geen spijt hebben als wij de mogelijkheid krijgen om deel uit te maken van het testpanel.

18 maart 2013 om 09:18
marcvelden Gebruiker

http://www2.picturepush.com/photo/a/12444935/640/12444935.jpg

Kwaliteit is (in de breedste zin van het woord) voor mij belangrijk. De muziek die ik via Spotify beluister wil ik altijd in superieure kwaliteit beluisteren. Maar is dit ook mogelijk met de Stereoboomm 500? Heeft de Stereoboomm 500 ook daadwerkelijk de superieure kwaliteit waarnaar ik op zoek ben?
Tijdens het maken van huiswerk luister ik altijd naar muziek. Helaas heeft niet iedere kamer een muziekinstallatie, dus dit zou de ideale oplossing moeten zijn. Een draadloze speaker mét batterij; ideaal!
Het lekkere weer is in aantocht (althans, als we Piet Paulusma moeten geloven). Wanneer ik naar het strand ga, moet ik altijd mijn muziek aanhoren door een slechte iPhone-speaker. Met de Stereoboomm 500 moet dit verleden tijd zijn; eindelijk weer eens een ‘eargasm’ ;)
Zoals ik eerder al zei ik kwaliteit belangrijk voor mij. Ik ga altijd netjes om met mijn spullen, maar het moet uiteraard wel tegen een (klein) stootje kunnen. Ik ben benieuwd of de Steroboomm 500 duurzaam en stevig is gebouwd. Het zou immers wel fijn zijn als de Stereoboomm 500 jaren mee kan gaan.
Kortom: jullie krijgen geen spijt wanneer ik de Stereoboomm 500 mag testen!

18 maart 2013 om 09:57
biedmeaan Gebruiker

http://nl.picturepush.com/public/12444982

http://www4.picturepush.com/photo/a/12444982/img/12444982.jpg

Muziek luisteren via de pc, stereo-installatie, tv, wekkerradio en de radio-cd speler. Overal waar we zijn, staat muziek op! Onze kinderen hebben een Android-tablet, wij hebben als ouders beiden een multimedia Apple-gsm. De kinderen luisteren voornamelijk  alleen nog muziek via Youtube (met beeld uiteraard!) en soms via de micro-sd kaart. Dit doen ze in de tuin, op ons dakterras, op het toilet, in de badkamer, woonkamer en uiteraard op de slaapkamer. Ze luisteren bijna alles via de tablet.  De tablet en gsm’s zijn perfecte apparaten, maar het geluid is echt slecht, bijna muziek-onwaardig! Aangezien de stereo-installatie  in de woonkamer staat, kunnen we niet overal genieten van goed geluid.  Wat is een mooiere uitdaging om de Stereoboomm 500 uit te testen op al deze plekken? De uitdaging zal vooral zitten in geluidskwaliteit algemeen, duurzaamheid (kinderen en al hun vriendjes en vriendinnen die er dagelijks mee gaan spelen), specifieke ruimtes (toilet, badkamer, tuin en dakterras) en verbindingsgemak met diverse apparaten. Maw, we zijn gewoon toe aan een draadloze speaker en kunnen alle andere apparaten de deur uit??

18 maart 2013 om 18:43
sl.pet Gebruiker

http://www4.picturepush.com/photo/a/12448852/640/12448852.jpg

Wat ik heel belangrijk vind is kwaliteit en degelijkheid. Zelf zit ik in de evenementen branche waarbij ook veel audio bij komt kijken. Ik heb door de tijd heen een kritische blik gecreëerd als het gaat om audio. Ik ben daarom heel erg nieuwsgierig wat de Stereoboomm 500 in zich heeft. Hoe klinkt het hoog en het laag, en hoelang gaat de speaker mee in de verschillende omstandigheden? Nummer met een bass vragen namelijk meer stroom. Ik heb diverse bleutooth apparaten om hem te testen (iPad, Tablet, HTC).
Zelf heb ik ook nog een andere portable speaker en ik zou de Stereoboomm 500 er graag mee vergelijken. Ook heb ik klasgenoten die in het bezit zijn van een bluetooth speaker. Ik zal ook hun mening gebruiken .
Zoals ik al vertelde zit ik in de evenementen branche. Ik zal dan ook mijn collega’s laten mee luisteren. Maar ook mijn familie, van wie hun mening iets minder kritisch is.
Zelf vind ik het prettig een review te lezen als ik een product wil gaan kopen. Dit vind ik een uitgelezen kans om ook eens wat terug te doen als het gaat om reviews.
Ik zal de specificaties naast mijn beoordeling leggen en kijken in hoe verre het product overeen komt met wat men zegt.
Kort om, ik kan niet wachten met het testen van dit product.

Greats,

Sander

18 maart 2013 om 19:14
janger12 Gebruiker

[url=http://nl.picturepush.com/public/12449176][img=http://www3.picturepush.com/photo/a/12449176/img/12449176.jpg][/url]

De belangrijkste reden waarom wij (vriendin en ik) de Stereoboomm 500 willen testen, staat centraal in deze collage: we hebben nu een prachtig klein luidsprekersetje van Logic3, maar de kwaliteit daarvan is bedroevend… We nemen het ding altijd mee op vakantie en in de keuken staat hij regelmatig muziek af te spelen tijdens het koken, maar als je dan de afzuigkap afzet ben je het volume al kwijt! Daarnaast werkt het ding op 1 AA batterij, die natuurlijk om de haverklap leeg is, en kan je hem alleen via een jack-aansluiting aansluiten… Tijd voor vervanging! Ik ben heel benieuwd of de Stereoboomm ons van een lekker stukje muziek kan voorzien tijdens het koken ;)

Tegenwoordig heb ik ook een Spotify Unlimited abonnement, waarvoor ik nog wel eens de laptop of iPad aan de versterker wil hangen, maar dat is ook niet alles. Gehannes met kabels enzo, en de versterker werkt ook niet altijd mee. We gebruiken ook de blu-ray speler om muziek van bijvoorbeeld telefoon af te spelen, maar met zo’n Stereoboomm 500 gaat dat toch net ff makkelijker! Ik ben heel erg benieuwd naar de geluidskwaliteit: onze Logic3 is 3x niks, maar ik heb ook al wel eens een JBL iPod dock gehoord en dat klonk toch wel lekker!

Ik verwacht dat we heel veel plezier kunnen gaan beleven aan deze Stereoboom 500 en kan dan ook niet wachten om hem de komende week eens flink onder handen (en oren) te gaan nemen!

18 maart 2013 om 19:15
janger12 Gebruiker

http://www3.picturepush.com/photo/a/12449176/img/12449176.jpg

Misschien dat deze link beter werkt? :)

2 april 2013 om 00:07
CSaverio Gebruiker

Ik kon via een de normale forum nietmeer reageren op deze topic, heb nu gevonden dat ik via extra forum wel kan reageren.

Bij deze upload ik hier ook maar de link van mijn review dat ik op 28 maart heb ingevoerd.

 

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/csaverio/5200308

18 maart 2013 om 20:34
ThomasDeWeerdt Gebruiker

http://dl.dropbox.com/u/27385687/COLLAGESTEREOBOOM500.jpg

Ik zou de Stereoboomm erg graag uittesten; privé en op het werk.
Als medewerker van de Audiovisuele Dienst van een hogeschool met televisieopleidingen, kan ik dag in dag uit spelen met technologische snufjes. Professionele videocamera’s, fototoestellen, GoPro camera’s, wireless streaming naar Apple TV, alles komt aan bod. Graag test ik dit toestel –samen met m’n studenten- tijdens het draaien van televisiereportages. Op locatie kunnen we de Stereoboom immers inzetten als draadloze of bedrade audiomonitor voor de regisseur / bluetooth streaming van audio vanaf de ipad. Ook willen we via minijack testen hoe de Stereoboom kan dienst doen als audiomonitor in de montage, in plaats van de standaard computerspeaker.

Maar ook privé wil ik het toestel graag uittesten; als fervente tuinier hoop ik dat het eindelijk wat lente wil worden, en met het toestel en m’n LG smartphone de tuin inkruipen. 10 uur batterij? Dat wil ik met m’n eigen ogen zien. Ook mijn vrienden, tijdens de pokeravonden mogen meegenieten.

Ik ben benieuwd, en hoop dat ik de kans krijg het toestel grondig te testen.

18 maart 2013 om 20:43
Exar77 Gebruiker

 

[url=http://www5.picturepush.com/photo/a/12450158/img/12450158.jpg[/url]

Voor mij is muziek zeer belangrijk. Zoals in de collage te zien heb ik de nodige home-cinema apparatuur, maar maak ik zelf ook muziek met mijn piano! Muziek kan een bepaalde sfeer of stemming brengen of versterken en ik luister dan ook zeer veel naar muziek. Kwaliteit en gemak zijn daarbij van belang.

Het lijkt me fantastisch een speaker te hebben die van goed kwaliteit is, maar die daarnaast ook het gemak geeft van draadloos muziek streamen via Bluetooth! Ik heb diverse (smart)phones, laptops en pc’s (zie collage) waarmee ik muziek zou kunnen streamen naar zo’n speaker. Het lijkt me heerlijk om eenvoudig zonder gedoe met kabels te kunnen genieten van mijn favoriete muziek in de slaapkamer, de keuken (tijdens het koken!) of zelfs lekker met mooi weer in de tuin!

Graag test ik of de geluidskwaliteit van deze speaker niet lijdt onder het gemak van draadloos muziek streamen vanaf mijn diverse verschillende apparaten. Reviews schrijven doe ik vaker (onder andere op Tweakers en Bol.com), ik maak dan ook graag een uitgebreide en eerlijke review van de Stereoboom 500 op Kieskeurig.nl.

18 maart 2013 om 21:08
pf.Art Gebruiker

http://www3.picturepush.com/photo/a/12450466/img/12450466.jpg

Waar moet ik beginnen… ‘k heb lp’s, cassettes, tuners, cd’s, dvd’s, blueray’s, mp3 spelers, surround systemen, hoofdtelefoons, smartphone’s, tablet’s, … al gehad in men leven en enkel en alleen om 1 simpele reden. Die reden wordt perfect verwoord John Miles in “Music was my first love, …”. Ik kan me dan ook geen dag inbeelden zonder muziek gehoord te hebben.

Nu anno 2013, wil ik terug een stapje verder gaan en het aantal hoofdtelefoons, aansluitsnoeren, … drastisch verminderen door draadloos te gaan. Er zijn toch enkele voorwaarden aan verbonden en dat is dat ik niet hoef in te boeten aan de kwaliteit van het geluid (belangrijkste), het volume, de bass, het systeem compact is zodat ik het overal kan mee nemen, dat de batterijduur me niet in de steek laat, … Alsook de prestatie’s in verschillende omgevingen interesseren me.

Ik ben dan ook razend benieuwd hoe deze Stereoboomm 500 het er van af zal brengen en als hij ook mijn verwachtingen zou kunnen inlossen. Natuurlijk prefereer ik om het toestel zelf te testen en te beoordelen tov een review te lezen of hem gewoon ergens te horen spelen.

 

18 maart 2013 om 22:02
Djeroentje Gebruiker

[URL=http://nl.picturepush.com/public/12450949][IMG]http://www1.picturepush.com/photo/a/12450949/640/12450949.jpg[/IMG][/URL] Heerlijk genieten van muziek, buiten met lekker weer, tijdens een BBQ of gewoon op vakantie leuk als de kleine man aan het spelen is. Dansen op kinderliedjes. FF niet die oordoppen in op mijn werk maar gewoon een draadloze speaker dat zou top zijn. Draden ja vroeger ja toen je het nog met snoer moest beluisteren… eeuwig die vervelende draden in de knoop je werd er helemaal krankjorum van!! Draadloos, wat een uitkomst.. even laden en HUP daar ga je weer. Het is niet moeilijk het is gemakkelijk deuntje luisteren tijdens het voorbereiden van het avondeten.’s Avonds met de kleine man een flimpje kijken met kwaliteitsgeluid uit de BOOMM 500 da’s hele andere koek dan de mono speaker uit de ipad. Jaaaaaa zo wilde ik het altijd al hebben geen snoeren, maar draadloze vrijheid.1x koppelen aan mijn toestel (jawel draadloos) en gaan en niet een enkel uurtje maar de hele middag aan het zwembad!! Lekker genieten van een biertje en de beste muziek via spotify.. You Go Stereoboomm 500 waarom was je er niet eerder :-)

18 maart 2013 om 22:04
Djeroentje Gebruiker

18 maart 2013 om 22:10
quid_faciendum Gebruiker

Al ben ik dan een vrouw, toch zou ik mezelf echt een liefhebber van de nieuwste snufjes noemen: iPad en iPod: check, 3D-televisie: check, Blu-ray speler: check, digitale televies: check, Ultrabook: check, high end smartphone: check. Kwaliteit is voor mij van het grootste belang voor de ultieme kijk-en-luisterervaring. Bij voorkeur geniet ik van mijn (Spotify-)muziek door mijn headphones, maar zoals je in de collage wel kan zien, is de kat daar nogal bezitterig op J

Zelf zou ik de Stereoboomm natuurlijk eerst en vooral thuis gebruiken: hoe geeft deze speaker de diepste bassen weer, hoe klinken audiobooks, kan het apparaat ook het geluid van filmische ervaringen tot leven brengen,…

Daarnaast denk ik dat mijn leerlingen me ook erg dankbaar zouden zijn wanneer ik de Stereoboomm mee naar school zou nemen. Aan het begin van elke les moeten mijn leerlingen telkens zelf een song voorstellen, ter bezinning. Aangezien de geluidskwaliteit van de speakers op school niet altijd subliem is, kan de kracht hiervan al wel eens verloren gaan. Wanneer de leerlingen de muziek door de Stereoboomm horen, kan ik me wel voorstellen dat ze razend enthousiast worden.

Aangezien wij fervente citytrippers zijn, lijkt de Stereoboomm me ook een onmisbaar item om in de koffer te steken: de beperkte omvang ervan is dan ook een groot pluspunt.

Ik probeer een zo mobiel mogelijk leven te leiden en ben benieuwd of de Stereoboomm hierbij kan helpen. Professioneel schrijf ik ook dikwijls (film)reviews, dus ik schrijf dan ook graag een uitgebreide review voor kieskeurig.nl.

18 maart 2013 om 22:56
brierserik Gebruiker

http://www2.picturepush.com/photo/a/12451585/img/12451585.jpg

Home Theatre in onze living : check!

Streaming audio tot in de eetkamer : check!

Streaming geluid en tv in de slaapkamer : check!

Geluid in de badkamer : missing…

Geluid in de tuin : missing…

Geluid op vakantie : missing…

Ben ik een media geek? Ik vrees van wel… Vandaar ook mijn drang om dit leuke hebbedingetje te kunnen testen en mijn ervaringen te delen met mijn “mede-geeken”.

Via Spotify muziek beluisteren op een draadloze luidspreker in de tuin… de toekomst begint vorm te krijgen … en dan nog wel in verschillende kleurtjes ;-)

iBood, ik ben er klaar voor! Let’s rock & roll!

 

18 maart 2013 om 23:05
rentopia Gebruiker

Als het woord ‘audiofiel’ vernoemd wordt, dan voel ik me telkens weer aangesproken. Een dag zonder muziek is wel heel zeldzaam geworden voor mij… En als je het mij vraagt, mag iets dat je vaak gebruikt best eens wat meer kosten. Zo ben ik me de laatste jaren vooral beginnen ’specialiseren’ in hoofdtelefoons. Maar ook luidsprekers ontbreken natuurlijk niet in de uitrusting. Het streven naar de beste geluidskwaliteit is als een hobby geworden. Uiteraard traint dit je gehoor en onderscheid je na een tijd de slechte van de goede opname’s/speakers/hoofdtelefoons/… als geen ander. Bij het uitproberen van deze Stereoboomm 500 Testpanel ga ik deze ervaring dan ook zoveel mogelijk aanspreken om een mooie review neer te kunnen pennen. Ik twijfel er niet aan dat dit een probleem zal vormen!

Ik zal altijd bereid zijn om een nieuwe uitdaging aan te nemen en dat is in het geval van deze actie niet anders. Ik kijk er al naar uit om de Stereoboomm 500 Testpanel uitgebreid te testen en te vergelijken met de andere audioapparaten die ik in bezit heb: zowel op vlak van geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, draagbaarheid, gebruiksgemak, enzovoort… Mijn (uitgebreide) bevindingen delen met andere mensen doe ik bovendien met plezier!

Mijn collage:

http://nl.picturepush.com/public/12451729

19 maart 2013 om 01:01
CSaverio Gebruiker

Muziek is voor mij, maar ook voor andere jongeren, een groot deel uit mijn leven. Je staat ermee op als je wekker gaat en je gaat ermee slapen met de iPod in de oren! Jongeren uiten zich met muziek en kunnen hun gevoel erin terugvinden. Ben je nu happy of depri, muziek zal je altijd beluisteren.

Ik ben een nette 18 jarige jongen die zorg draagt voor al wat van hem is. Overal waar ik ben is er muziek. Al wandel ik nu naar de bus, zit ik op de bus, te studeren, te koken, te chillen of te douchen, muziek beluister ik overal. Mijn BeatsByDre bezorgen mij de beste sounds met een leuke bass maar toch helder van kwaliteit. Maar een hoofdtelefoon zit na een tijd niet meer lekker en je kan het natuurlijk niet overal gebruiken, onder de douche bv.. Als ik in de badkamer ben dan zet ik mijn iPhone op de speakers, maar eens ik onder de douche ben hoor ik mijn muziek niet meer. Ook bij het koken komt het geluid van de iPhone niet boven de dampkap uit. Hiervoor zou de Stereoboomm 500 natuurlijk een ideaal apparaat zijn. Maar niet enkel in de badkamer of keuken, ook in de woonkamer, slaapkamer, tuin, aan het zwembad of in de auto komt dit van pas. Jawel hoor in de auto, ik heb een oude tweedehandsauto waar natuurlijk geen BT apparatuur inzit, met behulp van de Stereoboomm kan ik ook in de auto naar mijn favorite muziek beluisteren. Zelfs als ik onder de zonnebank lig beluister ik met AUX naar mijn playlist.

Muziekoortjes zitten standaard in mijn jas, ze zitten erin en gaan er niet uit zodat ik nooit zonder muziek in mijn oren kan vallen. Al is het een nieuw iTunes album wat ik koop, of gewoonweg spotify of youtube, zolang er maar muziek is. Ik beluister verschillende genres dus kan ik natuurlijk alle genres tot hun recht laten komen bij de Stereoboomm.

Ik denk dat ik een ideaal proefpersoon ben omdat ik verschillende apparaten kan testen op de Stereoboomm, op verschillende plaatsen zoals roumourige speeltuinen, een vliegveld (tegenover mijn thuis), op vakantie (zwembad) of gewoon weg in de badkamer. Ook heb ik soms feestjes bij mijn thuis met 30tal vrienden uit het middelbaar en daar hoort natuurlijk ook muziek bij, kan de stereoboomm dat aan? Dat moeten we testen! Ook de clubavonden mogen wat muziek hebben op de achtergrond.

Zal de Stereoboomm 500 deze bittere test doorstaan en krijgt het een goede recensie?
Natuurlijk zal ik de Stereoboomm niet enkel voor mezelf houden, ook mijn vrienden zullen deze mogen testen waar ik bij ben en hun mening erover geven! Zodat de consument een eerlijke en zo breed mogelijke recensie kan lezen.

Mijn collage kan je op de volgende website terugvinden:
http://postimage.org/image/ukobd6c05/

19 maart 2013 om 08:47
yoshiwa Gebruiker

De nood aan draadloos muziek kunnen streamen is een van de noden ontstaan uit de huidige mogelijkheid om overal waar je maar wil je muziek mee te nemen op je smartphone. Waar vroeger iedereen zen ipod meehad en via boxjes aansluitbaar via minijack overal waar ie maar wil muziek wou spelen , is er nu nood aan een speler die meegaat met zen tijd , en waar je draadloos , via bluetooth verbinding mee kan maken. En daar komt deze Stereoboom 500 net aan voldoen. Hij zou perfect geintegreerd worden met mijn reeds bestaande bluetooth apparaten waar ik muziek op afspeel , namelijk mijn draadloze hoofdtelefoon en de stereo van mijn auto. Met de Stereoboom zou ik niet langer de muziek voor mezelf moeten houden , of mensen in mijn auto uitnodigen om muziek af te spelen, maar kan ik overal op elegante wijze muziek afspelen , mét de benodigde geluidskwaliteit en sterkte.

Dit is belangerijk gezien ik de Stereoboom zal gebruiken in situaties waar andere spelers vaak tekortschieten. Zo hebben we in de waterpoloploeg waar ik speel graag muziek tijdens de opwarming , maar met een gewoon klein draagbaar boxje is die nauwelijks hoorbaar. Hier zou de geluidssterkte van de Stereoboom tot zijn recht komen. Een andere omgeving waar ik de Stereoboom wil gaan gebruiken is bij het koor van mijn zus. Op regelmatige basis maken zij een uitstap naar een kerk, waar zij graag zonder al te veel voorbereiding een stuk willen brengen. Jammer genoeg vaak met een draagbare box die iemand meebracht ,maar waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Hier zou dus de kwaliteit van de Stereoboom zeker van pas komen !

Uiteraard zou ik de stereoboom ook thuis gebruiken , waar hij een mooie aanvulling zou zijn op mijn draadloze hoofdtelefoons die ik bij de tv heb , omdat ik dan het geluid ook naar andere kamers kan meenemen. De laatste plek waar ik de stereoboom ook vaak zal gebruiken is op mijn werk.Ik heb nood aan muziek, die ik dan ook via spotify afspeel. Ik zit echter vaak aan een andere pc , en een hele hifi-installatie meesleuren is me teveel werk , waardoor ik voorlopig met mijn bluetooth hoofdtelefoon luister. De stereoboom zou ik zomaar kunnen meenemen naar een andere bureau , en daar verder luisteren , zonder met boxen en draden te moeten sleuren.

Ik hoop alvast er uit gekozen te worden om deel te mogen uitmaken van het review team , gezien ik muziek overal in mijn leven wil ,en de Stereoboom daar nu net voor dient , om overal muziek te hebben !

Mijn collage : 

http://img547.imageshack.us/img547/5001/11189b4a340243f6985a58a.jpg

19 maart 2013 om 16:22
Admin Admin Admin

Beste deelnemers!

Bedankt voor jullie inzendingen.

De 10 testers zijn:

rentopia

liamvw

marcvelden

biedmeaan

janger12

pf.Art

Djeroentje

quid_faciendum

brierserik

CSaverio

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen een mail met verdere instructies!

Groeten,

Team iBOOD

21 maart 2013 om 15:39
janger12 Gebruiker

Leuk! Ik ben benieuwd hoe de StereoBoomm gaat bevallen en wanneer deze komt :)

21 maart 2013 om 18:29
marcvelden Gebruiker

Ben ook benieuwd! Ik heb via Twitter vernomen dat de Stereoboomm 500 morgen verstuurd wordt, dus als het goed is hebben we hem dan zaterdag óf dinsdag in huis.

21 maart 2013 om 21:49
janger12 Gebruiker

En dan uiterlijk donderdag de review schrijven als je hem dinsdag in huis hebt (of misschien maandag als de pakketjes wel op maandag komen)… Wordt druk testen dan ;)

21 maart 2013 om 22:59
biedmeaan Gebruiker

Niet alleen de kinderen staan te springen! Ik kan niet wachten om het te testen. Testperiode is idd erg kort, en zo te horen van Jan Pelleboer wordt het geen terras of tuin weer de komende dagen :-)

24 maart 2013 om 21:23
djeroentje Gebruiker

Whoohw… ff mee gespeeld op Zaterdag… wat een gaaf ding is het :-)

review volgt snel

25 maart 2013 om 15:42
quid_faciendum Gebruiker
25 maart 2013 om 19:51
rentopia Gebruiker
27 maart 2013 om 16:13
MarcVelden Gebruiker

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/marcvelden/5200062

De Stereoboom Wireless Stereo Speaker is echt een ontzettend handig en mooi product! Ik ga er dan ook van uit dat ik er nog jaren plezier van heb.

26 maart 2013 om 10:04
liamvw2 Gebruiker

De review:

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/liamvw/5199696

Mijn vrienden waren alvast erg te vinden voor deze draagbare speaker..Benieuwd wat deze gaat kosten en wanneer die aangeboden gaat worden.Bij deze mijn dank aan Ibood om de gelegenheid te hebben gekregen hieraan mee te werken.Van harte bedankt!!

27 maart 2013 om 16:14
MarcVelden Gebruiker

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/marcvelden/5200062

De Stereoboom Wireless Stereo Speaker is echt een ontzettend handig en mooi product! Ik ga er dan ook van uit dat ik er nog jaren plezier van heb.

27 maart 2013 om 21:18
janger12 Gebruiker

Mijn review is te vinden via:

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/janger12/5200150

Ook ik ben tevreden met de StereoBoomm, hij heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen! Ik vraag me wel af hoeveel mensen hier 80 euro voor over zouden hebben, zoals Joseph ons vandaag heeft gemaild.

(Dit is natuurlijk wel een adviesprijs, waar op het iBood forum ook regelmatig discussies over zijn :) )

28 maart 2013 om 19:38
biedmeaan Gebruiker

Mijn review en enkele tips voor de makers:

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/biedmeaan/5200401

Ik heb gehoord dat de speaker straks via Ibood te koop is. Dat ik er nog eentje wil hebben zegt genoeg over mijn tevredenheid. Ibood, bedankt voor de mogelijkheid om hem te testen!

 

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.